Vaihdevuosia Tukeva Ruokavalio Suunnitelma

Kuumia aaltoja ja painonnousua, kuulostaako tutulta? Vaihdevuosien oireet voivat alkaa monilla naisilla jo ennen kuukautisten loppumista. Tietenkin, voi myös olla että jotkut naiset eivät kärsi vaihdevuosien vaivoista ollenkaan. Ja taas on myös naisia, joiden oireet voivat jatkua hyvin pitkään. Hyvä uutinen on, että oireet voivat olla lievempiä, kun keho ja mieli voivat hyvin. Lue lisää kuinka minun vaihdevuosia tukeva ruokavalio voi auttaa sinua helpottamaan vaihdevuosien oireita!

Vaihdevuosia tukeva ruokavalio

Mitä vaihdevuosien aikana tapahtuu?

Mitkä oikein ovat vaihdevuodet? Vaihdevuodet tarkoittavat ajanjaksoa, jolloin munasarjojen toiminta heikkenee ja lopulta loppuu. Vaihdevuosien oireet liittyvät munasarjojen estrogeenin tuotannon vähenemiseen.

Esimerkkejä vaihdevuosien oireista ovat: kuumat aallot, yöhikoilu, epäsäännölliset kuukautiset, emättimen kuivuus, mielialan muutokset, painonnousu ja hidastunut aineenvaihdunta, hiusten oheneminen ja kuiva iho.

Vaihdevuosien seurauksena painonhallinta tulee keskeisemmäksi, ja kalsiumilla ja D-vitamiinilla on keskeinen rooli osteoporoosin ehkäisyssä.

Kuinka 7 päivän vaihdevuosia tukeva ruokavalio voi auttaa sinua?

Monipuolista ruokavaliota on hyvä ja kannattavaa suosia, minkä vuoksi halusin tehdä ateriasuunnitelman, joka auttaa sinua voimaan paremmin vaihdevuosien aikana. Suunnitelmani on proteiinipitoinen, mikä pitää sinut kylläisenä ja pyrkii estämään painonnousua. Ateriasuunnitelmani sisältää myös fytoestrogeenejä vähentämään kuumia aaltoja sekä riittävästi kalsiumia ja magnesiumia pitämään huolta luusi terveydestä.

Kaikki reseptit ovat herkullisia ja helppoja valmistaa. Saat runsaasti erilaisia reseptejä, jotka tukevat hyvinvointiasi vaihdevuosien aikana!

Oletko vegaani? Ruokavalio suunnitelmani on saatavilla myös kasvipohjaisena versiona. Mainitsethan ateriasuunnitelman ostamisen jälkeen, jos haluat kasvipohjaisen version.

herkulliset vaihdevuosia tukevat reseptit

Vaihdevuosia tukeva räätälöity ravintosuunnitelma sisältää

  • 7 päivän räätälöity ateriasuunnitelma vaihdevuosia tukevaan ruokavalioon
  • Räätälöin suunnitelman täysin tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaan
  • Laadukkaat ruokakuvat
  • Herkullisia reseptejä, jotka optimoivat hormonitasapainoasi
  • Aterioiden valmistusopas
  • Ravintoarvot
  • Kauppalista, tiedä, mitä ostat ja kuinka paljon, mikä antaa sinulle täydellisen hallinnan aterioiden suunnitteluprosessista
  • Helppoja, terveellisiä reseptejä aterioille
  • Uusia ruoanlaitto ideoita ja motivaatiota
Vaihdevuosia tukeva räätälöity ravintosuunnitelma 59 euroa

Ruokavalio suunnitelmasi räätälöinti

Räätälöin ruokavalio suunnitelmasi ikäsi, sukupuolesi, pituutesi, painosi, aktiivisuustasosi, tavoitteiden, allergioiden ja rajoitustesi mukaan. Ole hyvä ja täytä info lomake tarkasti ruokavalio suunnitelman ostamisen jälkeen. Mikäli minulla on lisäkysymyksiä, otan sinuun yhteyttä sähköpostitse 24 tunnin sisällä. Jos kysyttävää ei ole, räätälöin ja lähetän lopullisen suunnitelmasi 48 tunnin kuluessa.

HUOMIO: Otathan huomioon että ohjeet ovat englanniksi. Autan tietenkin aina tarvittaessa. 🙂