Online Personal Trainerin Hyödyt Sinulle ja Tavoitteillesi- 3 Etua

Mitkä ovat online personal trainerin hyödyt ja edut verrattuna ns. face-to-face-valmentajaan? Miltä etä personal trainerin kanssa työskenteleminen ja treenaaminen tuntuu? Voiko etä henkilökohtainen valmentaja olla sinulle se paras vaihtoehto?

Tässä kolme syytä miksi sinun kannattaa harkita online personal trainerin hankkimista. Tutustu ja lue lisää!

online personal trainerin hyödyt

1. Sijainnilla ei ole väliä

Liian pitkä kulkuväli tai asuminen paikassa, jossa lähin kuntosali saattaa olla hyvinkin kaukana asuinpaikastasi saattaa tehdä paikallisen personal trainerin löytämisestä tai hänen kanssaan työskentelystä hyvinkin haastavaa. Online personal trainerin avulla voit treenata ja ottaa PT tunteja missä tahansa, sijainnista ja matkustelusta huolimatta. Tarvitset vain vähän tilaa ja nettiyhteyden. Online-live-tunti on myös erittäin kätevä, jos olet esim. kotona oleva vanhempi pienten lasten kanssa. Voit treenata esimerkiksi heidän päiväunien tai leikkiensä aikana pysyäksesi aikataulussasi.

2. Minimi varustus

Kuntosalit ovat mahtavia. Älä ymmärrä minua väärin. Kuitenkin on mahdollista treenata kovaa ja olla tavoitteellinen kehittääksesi vahvan, hyväkuntoisen vartalon myös mukavasti kotonasi. Jos olen rehellinen, minulla on kuntosali kortti mutta käytän sitä todella harvoin. Treenaan melkein aina kotona, ajankäytön ja mukavuuden ( noh työnikin 😃 ) kannalta se on minulle paras vaihtoehto. Rakastan kotitreenejä!

Tekemällä ja suosimalla kehonpainoharjoituksia minimaalisilla laitteilla voimme muuntaa kotisi, hotellihuoneesi, toimistosi tai lähipuistosi kuntosaliksi milloin tahansa. Voimme myös säätää treeniä varusteiden ja paikan mukaan saavuttaaksemme yhdessä harjoitustavoitteesi.

online personal trainerin hyödyt - äiti treenaa lapsen kanssa

3. Ajan säästö

Kuntosalilla käymiseen menee myös treenin lisäksi ns. matka-aikaa, eikä sinulla ehkä ole sitä hukattavaksi. Kuntosalille meneminen ( tietysti matkasta riippuen ) saattaa tuntua liian stressaavalta ja aikaa vievältä. Online personal tunti vie sen tasan tunnin, ja olet valmis.

Voit treenata kotona, toimistossasi tai vaikka suosikki puistossasi matkalla töistä kotiin. Verkko valmentajan kanssa treenaaminen on niin joustavaa että et voi jättää treenejäsi väliin vain siksi, että olet liian kiireinen tai joudut matkustamaan. Treenaan myös usein asiakkaideni kanssa heidän ollessa työmatkoilla. Säännöllisyys on kaiken a ja o.

Jos siis matkustelet paljon, tai tykkäät kotitreeneistä, haluat säännöllisyyttä ja ennenkaikkea tuloksia, online personal trainerin hyödyt sinulle saattavat olla vailla vertaansa.

Verkkovalmennukseni sai alkunsa vuosia takaperin, kun yksi henkilökohtaisista valmennus asiakkaistani muutti ulkomaille, mutta halusi jatkaa harjoittelua kanssani. Teknologia teki tämän mahdolliseksi. Jatkoimme valmennusta ja treenaamme yhdessä edelleen. Terveisiä vaan Riitalle, yhteistä taivalta taitaa olla takana jo kohta 10 vuotta.

Kokemukseni mukaan voin sanoa, että verkko valmennus on erinomainen ratkaisu nykyaikaiseen kiireiseen elämäntapaan. Jos sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä keskustellaksemme kuinka ja mikä online valmennus vaihtoehto olisi paras ratkaisu sinulle.

X Teija

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *