Painonpudotusta Tukeva Ruokavalio Suunnitelma

Tavoitteletko pysyvää painonpudotusta ja painonhallintaa? Jos tavoitteesi on elämäntapa muutos, voin suositella räätälöityä painonpudotus ruokavalio suunnitelmaani tukemaan pysyvää painonpudotus tavoitettasi. Räätälöity painonpudotusta tukeva ruokavalio suunnitelmani on koottu suhteessa 40-30-30. 40 prosenttia ruokavaliosta sisältää hiilihydraatteja ja 30 prosenttia rasvaa ja proteiineja. Ruokavalio sisältää runsaasti laadukasta proteiinia, kohtuullisesti rasvaa ja hiilihydraatteja.  Ruokavalio suunnitelmani on tietysti gluteeniton.

painonpudotusta tukeva ruokavalio

Proteiini pitää sinut kylläisenä

Tutkimukset osoittavat, että tasapainoinen, proteiinipitoinen ruokavalio on usein paras vaihtoehto painonhallintaan. Proteiinit pitävät nälän loitolla ja estävät lihasmassan liiallista menetystä. Olen myös kiinnittänyt huomiota proteiinin laatuun. Lisäksi painonpudotus ruokavalioni on ravitseva ja täynnä herkullisia aterioita ja välipaloja.

Räätälöity ruokavalio suunnitelmani sisältää muun muassa trendikkäitä smoothieita ja monipuolisia, värikkäitä aterioita. Erilaiset proteiinilähteet ja herkulliset reseptit takaavat kylläisyyden tunteen ja hyvän olon. Aloita terveellisempi elämä nyt ja saavuta kestäviä tuloksia!

7 päivän sinulle henkilökohtaisesti räätälöity suunnitelma on loistava tapa aloittaa ja oppia oikeat ruokamäärät ja säännöllinen ruokarytmi. Reseptit ovat myös monipuolisia ja herkullisia.

Räätälöity painonpudotusta tukeva ruokavalio  suunnitelmani sisältää:

  • 7 Päivän räätälöity ruokavalio suunnitelma tukemaan painonpudotusta
  • Räätälöin suunnitelman täysin tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaan
  • Laadukkaat ruokakuvat
  • Herkullisia reseptejä, jotka tukevat painonpudotusta
  • Aterioiden valmistus opas
  • Ravintoarvot
  • Kauppalista, tiedä, mitä ostat ja kuinka paljon, mikä antaa sinulle täydellisen hallinnan aterioiden suunnitteluprosessissa
  • Helppoja, terveellisiä reseptejä aterioille
  • Uusia ruoanlaitto ideoita ja motivaatiota
Painonpudotusta tukeva ruokavaliosuunnitelma 59 euroa

Ruokavalio suunnitelmasi räätälöinti

Räätälöin ruokavalio suunnitelmasi ikäsi, sukupuolesi, pituutesi, painosi, aktiivisuustasosi, tavoitteiden, allergioiden ja rajoitustesi mukaan. Ole hyvä ja täytä info lomake tarkasti ruokavalio suunnitelman ostamisen jälkeen. Mikäli minulla on lisäkysymyksiä, otan sinuun yhteyttä sähköpostitse 24 tunnin sisällä. Jos kysyttävää ei ole, räätälöin ja lähetän lopullisen suunnitelmasi 48 tunnin kuluessa.

HUOMIO: Otathan huomioon että ohjeet ovat englanniksi. Autan tietenkin aina tarvittaessa. 🙂