Online Personal Training Ohjelmat

Treenaaminen online valmentajan kanssa verkossa toimii lähes samalla tavalla kuin treenaminen paikallisen personal trainerin kanssa, mutta uskaltaisinko sanoa että se on vielä kätevämpää. Minä en ole vain online-personal trainer, vaan kyse on enemmänkin kokonaisvaltaisemmasta konseptista, joka auttaa sinua saavuttamaan kunto- ja terveys tavoitteesi ja ylläpitämään motivaatiotasi. Online formaattini on myös täydellinen ihmisille, jotka rakastavat kotona treenaamista, jotka ovat kiireisiä tai matkustavat paljon tai eivät  välttämättä halua käydä kuntosalilla. ( Toki sekään ei ole poissuljettua, pieni osa asiakkaistani rakastaa myös kuntosaliharjoittelua. ) Lue lisää miten online personal training ohjelmat toimivat käytännössä.

online personal training ohjelmat

Henkilökohtaista valmennusta sertifioidun personal trainerin kanssa

Oli tavoitteesi mikä tahansa, se on helpompi saavuttaa, kun sinulla on suunnitelma. Minä suunnittelen henkilökohtaisia treeniohjelmia, jotka ovat järkeviä ja toteutettavissa. Mukautan ohjelmat täysin yksilöllisiin tarpeisiisi ja tavoitteisiisi. Ja sillä ei ole väliä missä asut, etkä myöskään tarvitse kuntosalijäsenyyttä. Kotona treenaaminen on loistava vaihtoehto jos haluat päästä kuntoon!

Valmennan ja motivoin sinua matkallasi kohti parempaa ja terveellisempää elämäntapaa. Kannustan sinua aktiivisempaan elämäntapaan ja siihen että alat myös nauttia harjoittelusta. Joten jos haluat nostaa kuntoasi, harkitse kääntymistä ammattilaisen puoleen, joka suunnittelee harjoitusohjelmasi, tietää miten pääset alkuun, pitää sinut liikkeellä ja saa sinut ylittämään itsesi.

online personal training ohjelmat

Muutama hyvä syy tai tilanne aloittaa online personal training

  • Haluat näyttää ja tuntea olosi paremmaksi
  • Haaveilet paremmasta ja terveellisemmästä vartalosta
  • Yrität päästä kuntoon esim. liikuntavamman, raskauden jälkeen tai ihan vaikkapa häitä varten
  • Kuntoharjoittelusi ei tähän asti ole ollut tarpeeksi riittävää / tehokasta
  • Olet kokeillut erilaisia ruokavalioita, mutta mikään ei näytä toimivan
  • Treenaat mieluummin kotona tai ulkona salilla käymisen sijaan
  • Haluaisit olla aktiivisempi mutta tarvitse lisämotivaatiota
  • Sinulla on pitkä tauko liikunnasta ja aloittaminen tuntuu vaikealta yksin
  • Tarvitset selkeät ohjeet ja ammattilaisen apua että treenaminen kehittäisi ja motivoisi

Kuinka online online personal training ohjelmat toimivat käytännössä?

Vaihe 1: Valitse henkilökohtainen harjoitusohjelmasi.
Kun olet valinnut ja ostanut henkilökohtaisen harjoitusohjelman, lähetän sinulle kunto- ja terveystarkastuksen käyttäen kuntosovellustani. Täten saan tietää yleisen kunto- ja terveyshistoriasi ja oppia yksilöllisistä tarpeistasi ja tavoitteistasi.

Lisäksi tarvitsen näitä tietoja lähtöselvitys puheluun ja ensimmäisten viikoittaisten harjoitusten suunnitteluun. Ja minulle henkilökohtaisesti tutustuminen on välttämätöntä, koska haluan saada sinusta parhaan irti.

Vaihe 2: Luon räätälöidyn treeni ohjelman.
Online-henkilökohtaiseen harjoitteluun käytämme kuntosovellusani. Sieltä saat viikoittaiset treeni-, harjoitussuunnitelmasi, täydelliset harjoitusvideot jne. suoraan (i)puhelimeen, iPadiin, tai Androidiin. Lisäksi viestintä on turvallista. Voit ottaa yhteyttä minuun milloin tahansa. Näin voin seurata harjoittelusi edistymistäsi ja antaa sinulle jatkuvaa palautetta.

Lataa lopuksi koulutussovellukseni, kirjaudu sisään ja olet valmis.

Vaihe 3: Aloita online-harjoitussuunnitelmasi ja anna minun opastaa sinua.
Nyt, kun olet kirjautunut sisään, lisää tietosi ja tarkista, onko viikoittainen harjoitusohjelmasi valmis sinua varten. Katso myös ympärillesi ja tutustu kuntosovellukseeni. Lisäksi voit liittää profiiliisi myös muita sovelluksia, kuten MyFitnessPalin ravintotietoja varten, Fitbitin, Garminin, iwatchin ja Facebookin.

Älä epäröi ottaa yhteyttä minuun, jos sinulla on kysyttävää. Nyt olet valmis saavuttamaan kunto- ja terveystavoitteesi. Ja minä valmennan, motivoin ja tuen sinua matkallasi.

Kuinka usein valmennus suunnitelmiani muutetaan?

Laadin alustavat treeni- ja ravinto suunnitelmasi keskusteltuani ensin kanssasi. Sen jälkeen sinun ja valmentajasi ( minun ) on päätettävä, milloin tarvitaan muutoksia tarpeidesi ja tavoitteidesi tukemiseksi. Tarkistan treenisi joka päivä ja muutoksia voidaan tehdä päivittäin tarvittaessa.

Treeni sovellukseni

Treeni valmennuksessani käytän Trainerizen kehittämää upeaa sovellusta. Sovellus on täysin räätälöity ja brändätty minun tarpeisiini, ja sen voi ladata Applesta ja Google Storesta. Hallitsen täysin kaikki asiakastiedot, valmennus- ja ravitsemusohjelmat.

Otathan huomioon että sovelluksen kieli on englanti. Kommunikointi toki kanssani on suomeksi. 🙂